Filosofia

Aprofitar la saviesa de les vinyes velles autòctones i de l'antiga tradició dels ancians pagesos per transmetre tot el paisatge, història i personalitat de la meravellosa zona del Montsant.

Origen acústic

El Montsant

42 hectàrees de vinyes velles de Garnatxa negra i blanca, pansal i Carinyena

De Cornudella del Montsant fins a Darmós, recorrent les vinyes de les poblacions de Falset, el Masroig, Marçà, Capçanes, els Guiamets i La Serra d’Almos, obtenim el raïm tan preuat de garnatxa negra, roja, i blanca, peluda, carinyena, macabeu i pansal. Unes vinyes envoltades per antics olivers que han viscut mil batalles i ametllers que han sofert climes extrems.
Volem expressar la tradició, la singularitat i el paisatge d’aquesta zona envoltada per la majestuosa serra del Montsant.

Tradició

Un vi reivindicatiu

Expressar i reivindicar la qualitat i singularitat de la viticultura tradicional en front de la globalització de les varietats internacionals i les modernes tècniques d’elaboració. Treballem en ecològic per respectar al màxim les vinyes en la seva puresa i naturalitat més alta.

Concepte

Vins acústics

Fer vins purs, acústics, naturals, sense maquillatge, que expressen l'austeritat del cep i el territori sense filtres, tal i com són, amb honestedat, com la música acústica, que és austera però sincera i profunda, expressant tot el seu sentiment sense electricitat ni tecnologia. Vins fidels a les vinyes velles de varietats pròpies de la zona per la seva qualitat, on a cada glop et transporta a l’indret d’on prové aquell raïm.