El celler

El nostre celler es troba a la finca La Coma de L'Hostal als afores de Marçà, envoltat per la Mola i la Serra de Llaberia. Celler integrat en el paisatge, sostenible i aïllat amb materials naturals. Està climatitzat tot l’any i equipat amb la tecnologia necessària per elaborar vins amb tota la seva màxima expressió.

Marçà

Celler

Un celler a Marçà

Celler perfectament climatitzat als afores de Marçà. Disposem de 40 dipòsits per la fermentació dels vins sota control de temperatura, una sala de bótes de roure francès amb unes 300 bótes, 4 fudres de fusta (bótes grans de fusta), 2 ous de ciment i 2 àmfores. Així com tota la maquinària per a l'elaboració dels vins amb la màxima cura i delicadesa com premsa pneumàtica, derrapadora i bomba peristàltica.

DO Montsant

Marçà

Marçà és un municipi situat al sud de la comarca del Priorat. Està envoltat pels termes municipals de Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontaubella i Colldejou a l'est, Capçanes i els Guiamets al sud, i el Masroig a l'oest. La seva privilegiada ubicació dins la comarca fa que estigui molt ben comunicat. Es troba a 5 min. en cotxe de Falset, 45 min. de Tarragona i 90 min. de Barcelona. 

Orígens

Albert Jané

L’Albert Jané és un enamorat del món del vi. Prové d’una família de bodeguers des de fa 4 generacions. El seu pare Benjamí li ha ensenyat la cultura del vi i del treball, la serietat i rigor. L’Albert ha crescut i és un enamorat del món rural que li dóna tota la sensibilitat i energia.

Després d'anys treballant a l’empresa familiar emprèn el seu projecte gaudint de l'elaboració de grans vins que l’emocionen, vins amb ànima i singularitat, vins que expressen tot el caràcter i personalitat de les vinyes velles d’on venen, vins on les varietats autòctones parlen amb tot orgull i valor, vins que expressen la duresa del clima i el terreny d’on venen, vins unplugged, vins acústics, vins que emocionen com la música, l’art o l’amor.

La història d’Acústic Celler al Montsant comença a finals de l’any 2003. L'Albert compra una vinya vella de garnatxa plantada l’any 1932 en el terme de Capçanes. Per ell el Montsant és una zona amb un potencial de qualitat i singularitat enorme degut al seu immens patrimoni de vinyes velles de garnatxa i carinyena. L'any 2010 comença també un projecte al Priorat, zona màgica de vins i paisatge, per a expressar i transmetre tot el ritme del Priorat amb Ritme Celler. Després, torna als orígens i crea Autòcton Celler a la seva terra amb vinyes i varietats autòctones.